Ridskola Elevinformation Privatstall Personal AFRK Kontakta oss Vägbeskrivning

Askims Ridhus har en hög ambitionsnivå vad gäller instruktörer och personal Samtliga anställda på ridskolan jobbar med häst och stallskötsel
Här presenterar vi oss:

Birgitta Gunér
Ridhuschef. Utbildad på Strömsholm. Godkänd ridinstruktör med 30 år i yrket. Har grupper på alla nivåer för både barn och vuxna. Har lagt tävlingsstövlarna på hyllan, men har tävlat upp på medelsvår nivå i både hoppning och dressyr. C - banbyggare, C-tränare i hoppning. Administrativt ansvar.
Birgitta har och har haft förtroendeuppdrag inom ridsporten och inom branschorganisationen för ridskolor, Ridskolornas riksorganisation (RRO) samt i Göteborgs kommun

 

 

Emilia Lundin
Instruktör och arbetar i stallet. Har 2015 gått ridledarutbildningen (RIK-0) och är även utbildad ungdomsledare. Har tävlat främst inom dressyren men även gjort starter i hoppning.

 

 

Anna Holmgren jobbar både i stallet och med undervisning.
Gick ridledarutbildningen (RIK-0) år 2015.
Blev utsedd till Årets Ungdomsledare av Svenska Ridsportförbundet år 2014.
Har tävlat med goda resultat i både dressyr och hoppning.Utöver anställningen på ridskolan läser Anna pedagogik på högskola.

 

Kajsa Baumann
Instruktör, har genomgått RIK-0 i det svenska systemet men har även häst- och ridutbildning från Holland. Kajsa har också utbildningar pedagogisk erfarenhet från andra sporter så som segling och fotboll. Inom ridsporten har hon en hel del erfarenheter på tävlingssidan, både som tävlande i hoppning och dressyr, men även som tävlingsledare på tävlingar upp till nationell nivå. Kajsa är förutom detta doktorand i Kemi.

 

 

Jenny Larsson
Ser man mest i stallet, hon har förutom ansvar för hästarnas välbefinnande också den som tar hand om ridbanornas skötsel och mycket annat. Jenny har gått på Uddetorps naturbruks-gymnasium med hästhållningsinrikting. Hon är också delägare i ett företag med inriktning på ponnyavel.

 

 

Jenny Keller har lektioner på onsdagkvällar. Hon tränare i disciplinerna dressyr, hoppning och fälttävlan. Jenny har tävlat framför allt i fälttävlan, då både för Sverige och Danmark internationellt. Förutom allt detta är hon idrottslärare på Hovåsskolan samt driver företaget Keller Horses AB